Här vill vi i Team Stjernström ge några framgångsrika råd för att stärka hälsan. 

Nu i influensatider är det extra viktigt att ta hand om sig ordentligt, vi har lång och gedigen erfarenhet av vad som verkligen fungerar. Här ger vi några råd och rekommendationer för att stärka immunförsvaret, som alltid är bra att leva efter för att ha ett starkt kropp som lättare hanterar kommande virustider mm. Vi har flera olika behandlingar som stärker kroppen både fysiskt, mentalt och själsligt, boka här.

BASISK KROPP – pH-VÄRDET
Mikrober, dvs virus, svamp, bakterier och parasiter trivs inte i en basisk miljö, de frodas i sur miljö som skapas av bl.a stress, processad mat, socker, mejeriprodukter, kaffe, alkohol, animalier (dvs allt från djurriket), säd och kemikalier samt extrem träning.
Det som basar kroppen är; gröna blad och grönsaker, bär, avokado, ingefära, lugn näs-andning, yoga, meditation, måttlig träning, naturen, glädje, beröring och det som gör dig lycklig. För att förebygga och snabbast basa kroppen rekommenderar vi även att äta Basic från Friway som är ett kosttillskott som höjer pH värdet effektivt, du hittar det här.

ANDNINGEN PÅVERKAR OCKSÅ pH-VÄRDET
Stress är den mest negativa påverkan på pH-värdet och kroppen. När vi stressar så andas vi sämre, då andas vi uppe i bröstet ytligt vilket försurar kroppen. När vår kropp är i ‘fight and flight’ är det sympatiska nervsystemet påslaget, det försvårar vår matsmältning, våra enzymer blir ineffektiva och våra tarmbakterier vantrivs samt det kan leda till förstoppning som också är försurande. Då kan de elakartade tarmbakterierna ta över, dom får oss att äta onyttigheter eftersom de göds av socker och snabba kolhydrater. Omkring 80 % av vårt immunförsvar finns i tarmen, vilket gör att vi blir lättare sjuka när de goda tarmbakterierna inte får rätt näring. Våra produkter Health, Glow och Grow innehåller mycket nyttiga fibrer, de är prebiotika det betyder att de matar de goda bakterierna, förutom allt annat gott de gör för kroppen.

VATTEN
Kroppens bästa sätt att bli av med toxiner som stör vårt immunförsvar är genom att dricka rejält med renat, pH9 och joniserat vatten. Vätskebrist leder till stagnation i kroppen och då ansamlas gifter. Vår kropp rensar ut genom utandning, svett, avföring och urin plus att levern använder vatten för att göra gifterna vattenlösliga. Vi rekommenderar att börja dagen med 5-6 dl vatten, sedan ca 1 glas per timme. Räkna med minst 1 liter per 30 kg, väger du 90 kg så drick minst 3 liter vatten per dag. Drick mer om du svettas och anstränger dig. Den här vattenrenaren, Paragon säljs till bra pris och har visat bra resultat i alla våra tester, den renar vattnet från tungmetaller, mediciner, kemikalier, microber som exempelvis cryptosporid som inte sällan finns i vatten. Vi har även ett prisvärt duschfilter för att slippa bla klor in i kroppen via huden, huden är vårt största organ.

UTESLUT INFLAMMATIONSBILDANDE MAT
Så som; vete, mejeriprodukter, socker, griskött,
processad mat, transfetter, alkohol, nikotin.                       

TILLFÖR RÄTT NÄRING
Vi rekommenderar ekologisk växtbaserad kost i sin naturliga form så som; gröna blad, grönsaker, gurka, avokado, bär, frön, bra vatten och riktigt bra näringstillskott. Om du äter kött, så välj gräsbetande, ekologiskt svenskt eller vilt.

NÄRINGSTILLSKOTT
Vi rekommenderar Friway pga att de är testat med hjälp av holografiska kinesiologiska muskeltester. Det finns inga dåliga fyllnadsmedel, billiga kapslar, magnesiumstearat, tillsatser, e-nummer, färgämnen och syntetiska smakämnen alls, vilka tenderar att störa kroppens funktion och därmed även immunförsvaret. Inför varje ny batch, dvs nyproduktion, så kontrolleras alla ingredienserna var och en för sig och även tillsammans med över 40 olika muskeltester för att säkerställa att alla ingredienserna är av absolut bästa kvalitet. Detta gör att vi med säkerhet och stolthet kan rekommendera våra näringstillskott till alla, både vuxna, barn, sjuka och friska människor och djur. Här kan du läsa om och beställa produkter. Titta gärna lite extra på örtextrakten de har visat sig genom alla år som vi har arbetat med dem att de är bra mot mikrober som bakterier, virus, parasiter och svamp, extra viktiga nu. Vi har även sett Diamond C-60 en super antioxidant är extra bra i relation till vissa vaccin. Hör av dig om du vill veta vilken specifik kombination som vi har sett är extra bra nu.

FRISK LUFT, TRÄNING, MEDITATION OCH VILA
Det är alltid viktigt med just det, i lagom mängd. Naturen och skogen har en stärkande inverkan på vår kropp och vårt immunförsvar, speciellt skog med tall och gran har forskning visat, gärna även öppna vidder som hav, äng och sjö, där ögat kan vila. Träna både inne och utomhus, raska promenader, jogga, hugga ved, lyfta i trädgården eller stock och sten som du hittar. Det finns ju flera fina utegym numera. Aktivitet och vila i balans är ju bra att sträva efter. Vi i teamet både tränar och mediterar i princip dagligen ibland mer och ibland mindre, men alltid något, det bidrar till en god grund och närvaro att vila in i, kroppen är alltid närvarande, så det är extra bra att meditera med fokus i kroppen.

VÅRA BEHANDLINGAR
I Team Stjernström är vi alla specialister på att stärka energin, immunförsvaret och rensa bort det som stör kroppens funktion. Våra behandlingar kan balansera hormoner, signaltrafik, matsmältning och näringsupptag. Vi har lång gedigen erfarenhet, tillsammans 50 år med arbete i hälsans tjänst. Vi är experter på att rensa bort det som stör kroppens naturliga självläkning, det kan vara toxiska metaller, kemikalier, svamp, mögel, parasiter, virus och bakterier mm som alla stör och försämrar vårt välbefinnande. Vi arbetar både fysiskt, mentalt, känslomässigt och själsligt.

Vi erbjuder  behandlingar och även rådgivning via telefon, Zoom eller Skype. Vi har både kortare och längre behandlingar, hör av dig om du inte vet vad just du skall boka. Här kan du läsa om våra olika behandlingar och här kan du läsa om distans rådgivning. Vi har exempelvis näringsrådgivning 30 minuters för att stärka dig med rätt näringstillskott framtestade och anpassade just för dig.

Friska hälsningar från oss i Team Stjernström!