BORRELIA – EN POWERKVÄLL FÖR ATT LÄKA OCH FÖRSTÅ!

Många människor lider av olika diffusa symtom som bottnar i oläkta borreliainfektioner. Vill du läka och förstå vad som pågår i kropp och knopp? Då är vår transformativa workshop designad just för dig!

Borrelia, som är en bakterieart, vissa menare att det är en parasit, den överförs oftast till människan via fästingar och kan ge upphov till en rad olika symtom såsom huvudvärk, ledvärk, svullna lymfkörtlar, nervsmärtor, hjärnhinneinflammation. Borrelia är allmänt känt hos många men däremot är det många som inte är bekanta med begreppet saminfektioner. Det innebär att fästingar inte bara är värddjur till borreliabakterien utan till en rad olika typer mikrober såsom virus, parasiter och bakterier. Det är många som har borrelia utan att veta om det, det behöver inte alltid bli en röd ring, och vissa menar att det kan smitta från mamma till barn och även via sexuell kontakt. Det finns experter som påstår att minst 80% av jordens befolkning har borrelia, det kan vi inte säga att vi vet, dock har vi de senaste 15 åren upptäckt borrelia som underliggande problem i många svåra eller långdragna sjukdomsfall och diffusa symptom.

Vi kommer prata om hur man med Holografisk Kinesiologisk muskeltester kan fastställa vika typ av borrelia och vilka typer av co-infections kroppen är belastade av och hur man kan stödja kroppen på bästa sätt för  att läka ut dessa infektioner, Babesia och Bartonella är några av de vanliga saminfektionerna som vi behandlar. I våras påbörjade vi även ett samarbete med kompetenta Parasitkliniken som även de är experter på Borrelia. Parasitkliniken kunde med sina fina Dual-Dur tester bekräfta de fynd (läs parasiter/borrelia) vi gjorde här på kliniken med sina tester, så klart var det oerhört roligt och tillfredställande. Vi har arbetat med detta i mer än 15 år, men det är alltid fint att få bekräftelse från labbtester.

Våra powerkvällar ger dig som kommer en möjlighet bli omhändertagen av våra välrenommerade terapeuter, utbyta erfarenheter med andra likasinnade och ta del av värdefulla tips och råd som kommer från vår långa erfarenhet som terapeuter. På vår klinik är vi specialiserade på holistisk läkning, med allt från kroniska infektioner till komplexa trauman.

Upptäck kraften i personliga 15-minutersbehandlingar, där vi samskapar ett läkande space utifrån din intention och vår erfarenhet – allt medan du ligger bekvämt påklädd i våra fridfulla behandlingsrum. Dessa sessioner har ett värde av 250-400 kr styck men ingår helt utan kostnad under workshopen.

Förutom prova-på-behandlingar får du ta del av intressanta föreläsningar och avslutas med en skön meditation. Du får också njuta av gott powerfika under kvällen.

Missa inte detta tillfälle att hitta ovärderliga insikter i din hälsoresa så att du kan återta din vitalitet och kliva in i ditt autentiska jag.

Boka din plats nu!

Tid och plats

Onsdag den 20 november på kliniken Kaptensgatan 11 eller via Zoom, kl 17.00 – 20.30.

Schema

17.15  Föreläsning om Borrelia och saminfektioner, hur de påverkar oss – Åsa Lennartsson (Holografisk kinesiolog, HKT, samt Emotion Code)

18.00 Kort klient demo, samt info om hur vi med Holografisk Kinesiologi hjälper kroppen att förstå om den har Borrelia, saminfektioner samt hur den kan läka – Pernilla Stjernström fd Carrier (HKT samt Tuning)

18.45  Presentation och kort föreläsning om hur naprapati & akupunktur kan lindra spänningar i kroppen – Nilla Lindström (Naprapat, akupunktör och HKT elevbehandlingar) 

19.15  Presentation och kort föreläsning om nervsystemet från en osteopats perspektiv – Andreas Elf

20.00  Aromapunktterapi medtitaton, vi avslutar med en lugnande och harmoniserande stund – Anja Duchko-Zuber (Aromapunktterapi och HKT elevbehandlingar)

Under åren har vi arbetat med många klienter och bidragit till mer livskvalitet och hälsa hos oerhört många klienter. Det kommer ofta hit människor som är på väg att ge upp, som efter en tids behandling och livsstilsförändringar mår mycket bättre. Det känns oerhört viktigt och värdefullt! Utöver detta så är vi också specialister på att hjälpa till att se över vilka preparat som är bra att äta, vilken dos och vilken sort, tyvärr är det många preparat som stör kroppen.

Vi vill nå ut och bidra till fler människors hälsa och inre och yttre växtkraft.

Varmt välkommen!

Anmälan och Information

Anmälan: Senast tisdag morgon 19 november, gärna tidigare.
Skriv namn, adress, tele och datum på temakväll samt meddela om du är med på plats i lokalen eller via Zoom, vi mailar sedan en faktura, skicka info till: asa@teamstjernstrom.se
Om du är med via Zoom så kommer det bli en del pauser iom att vi ger prova på behandlingar, ni kommer främst vara med på föreläsningarna.
Datum:
onsdag 20 november 2024 kl 17.00 – 20.30.
Kostnad: 150 kr på plats, 100 kr på Zoom, med obligatorisk anmälan.
Ni som är med på Zoom får inga behandlingar eller powerfika, det blir lite uppdelat under kvällen när det gäller föreläsningarna.
Antal: Max 12 personer, minimum 5 personer i lokalen, obegränsat på Zoom.
Plats: Team Stjernström. Kaptensgatan 11, Östermalm, Stockholm (svarta grindar utanför).
För frågor: 08 663 41 50, asa@teamstjernstrom.se